ул. Ангел Кънчев 5
София,
България
23.3224099
42.6929845
UserLikes
Име: ЗЕТ И ЕМ ПРАЙВИТ / Z & M PRIVATE
Адрес: София, ул. Ангел Кънчев 5
Телефони: text to image
Факс: text to image
Уеб сайт: http://www.zandm.net
E-mail: text to image
Отрасъл: Машини и оборудване за строителството
Дейност:

Минна, строителна и пътна техника

Ключови думи: машини и оборудване за строителството, машини за строителството, оборудване за строителството, hitachi construction machinery, минна техника
  • catalog.bg
  • ЗЕТ И ЕМ ПРАЙВИТ / Z & M PRIVATE

Вижте на картата

Сподели във Facebook
За нас

Зет и Ем Прайвит Ко. ООД е създадена през 1990 г. първоначално като изключително представителство за България на германския концерн О&К прераснал през 1998 г. в интернационалната компания Терекс Майнинг, а от 1994 г. представлява и интересите на друг гигант – немския концерн ThyssenKrupp Fordertechnik.


През 2004 г. фирмата започва работа в минния сектор и на средноазиатските пазари със собствени представителни офиси и персонал в Алмати (Казахстан) и Ташкент (Узбекистан), а от юни 2005 година е регистрирано и започва дейност Зет и Ем Прайвит Ко. Казахстан ТОО .


От началото на 2005 г. Зет и Ем представлява интересите на японския гигант Hitachi Construction Machinery. Зет и Ем е лидер на българския минен пазар и е с впечатляващи позиции на средноазиатските пазари, като доставяната от фирмата техника работи в най-големите рудодобивни предприятия в съответните страни – Елаците Мед, Асарел Медет, мини Перник, мини Марица Изток, мини Бели Брег, Джайрем (Казахстан), Казахмис (Казахстан), ССГПО (Казахстан). В края на 2012г. фирмата откри шоурум в Скопие, Република Македония, където разполага с офис персонал и сервизен екип.


От 2010г. функционира супермодерен шоурум HITACHI / Z & M в София, със закрита площ от 2600м², като цикъла в комплекса се затваря с открита площ с налични машини, сервизна сграда разположена на 2500м² и консигнационен склад.


Пълната гама минна, строителна и пътна техника, която Зет и Ем Прайвит Ко. ООД предлага на своите партньори в пакет с гаранционни и извънгаранционни сервизни услуги, консигнация на резервни части и възможност за лизингово финансиране се допълва от продуктите на производствените програми на ThyssenKrupp Industrial Solutions, Phoenix Conveyor Belt Systems, Dieci S.r.l., MST, Paus Maschinenfabrik GmbH, HBM-Nobas GmbH, Stiebel GmbH,Stoeber GmbH, LeTourneau, Comac Environment, Furukawa FRD.

 
Открийте ни в Google+